Cilt: 22 -
Sayı: 1
4.755
|
11.455
İçindekiler
Araştıma
-
Türkiye'de Sofralık Üzüm Dışsatımına İlişkin Temel Yaklaşımlar ve Hedefler
/ Sayfalar
: 11-17
Hülya UYSAL, Nihal CAN AĞIRBAŞ, Gamze SANER
-
Antalya’nın Konyaaltı İlçesine Bağlı Doyran Köyü Monografisi
/ Sayfalar
: 33-39
Filiz KINIKLI, İlkay KUTLAR
-
İzmir-Kemalpaşa Yöresinde Globalgap Uygulayan ve Uygulamayan Kiraz
Üreticilerinin Bilgi Gereksinimleri ve Görüşleri
/ Sayfalar
: 41-47
Önder Volkan BAYRAKTAR, Gamze SANER
-
Veri Zarflama Analizi ile Süt Sığırcılığı İşletmelerinin Performans Düzeylerinin Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 49-55
Altuğ ÖZDEN
-
Sivas İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine Üye Süt Sığırcılığı İşletmelerinin Bazı Teknik ve Ekonomik Özellikleri
/ Sayfalar
: 57-65
Sema BAŞ HOZMAN, Hulusi AKÇAY
-
Üreticilerin Konvansiyonel ve Organik Kuru Üzüm Üretme İsteği: Manisa İli Örneği
/ Sayfalar
: 67-73
Ela ATIŞ, Bülent MİRAN, Zerrin K BEKTAŞ, H Ece SALALI, Kenan ÇİFTÇİ, Ahmet ALTINDİŞLİ, Selçuk KARABAT, Murat CANKURT, Ahmet BAYANER
Derleme