Cilt: 25 -
Sayı: 1
4.149
|
8.645
İçindekiler
Araştıma
-
Tarım Sektöründe Arge ve İnovasyon
/ Sayfalar
: 1-13
Gürhan ÖZAYDIN, Yusuf ÇELİK
-
Türkiye Turunçgiller İhracatının Rekabet Gücünün Analizi
/ Sayfalar
: 15-25
Esra KADANALI
-
Gıda ve İçecek Tüketiminde Yeni Trendlerin Değerlendirilmesi
/ Sayfalar
: 27-32
Berkay KESKİN, Erdoğan GÜNEŞ
-
Technical Efficiency of Green Pepper Production
/ Sayfalar
: 33-40
Seyit HAYRAN, Aykut GÜL
-
Trakya Bölgesı̇ Üretı̇cı̇lerı̇nı̇n Süt Sığırcılığı Faalı̇yetı̇nden Vazgeçme Olasılığını Etkı̇leyen Faktörler
/ Sayfalar
: 41-52
Gökçe KOÇ, Ayşe UZMAY
-
İzmir’in Kentsel Kesiminde Sera Sebzeleri Tüketiminin Analizi
/ Sayfalar
: 53-66
Gizem ÖZÇINGIRAK, Sait ENGİNDENİZ
-
Conceptual Framework for Measuring the Overall Economic Performance of Farms: A Case Study from Burkina Faso
/ Sayfalar
: 67-76
İbrahim YILMAZ, Babou SOGUÉ
-
Effect of Risk Attitudes on the Success of the Enterprise in the Agricultural Enterprises and Analysis of Effecting Factors
/ Sayfalar
: 77-86
Zeki BAYRAMOĞLU, Orhan GÜNDÜZ, Zuhal KARAKAYACI, Yusuf ÇELİK
-
Süt Sığırcılığı Yapan İşletmelerin Genel Özelliklerinin Belirlenmesi: İzmir İli Ödemiş ve Tire İlçeleri Örneği
/ Sayfalar
: 87-95
Emre TORGUT, Serdar ANNAYEV, Murşide Çağla ÖRMECİ KART, Berna TÜRKEKUL
-
Tüketicilerin Yöresel Ürün Satın Alma Davranışları: DAP Bölgesi Ürünleri
/ Sayfalar
: 97-108
Sertaç DOKUZLU, Batuhan DEMİR, Bilal ÜRÜM, Volkan GÜLER, Yavuz SARI, Gül YILDIZ, Osman AKSOY
-
Tarım İşletmelerinde Sürdürülebilirliğin Ölçülmesi, Aydın İli Örneği
/ Sayfalar
: 109-116
Meryem ÖZKAN, Göksel ARMAĞAN
-
Türkiye'de Gelirin Gıda Tüketimi Üzerindeki Etkisi
/ Sayfalar
: 117-125
Alper DEMİRDÖĞEN, Emine OLHAN, Gökhan AYKAÇ
Derleme