• Chemistry
A. ÖZKAYA
Determination of Fatty Acid and Mineral Levels of Heat-Processed Sausages Produced in Turkey, Commagene Journal of Biology, (2020)
M. SUCAK, A. ÖZKAYA, O. AĞYAR, S. BEYZİ BÜYÜKKILIÇ, U. KARA, Z. ŞAHAN, U. SERBESTER
The Effect of Grazing Dairy Cattle with Alfalfa (Medicago sativa L.) on Milk Minerals, CLA, and Fatty Acid Levels, Commagene Journal of Biology, (2020)
M. SUCAK, A. ÖZKAYA, O. AĞYAR, E. YILMAZ
Çiğ ve UHT Sütlerinde Kimyasal Parametre Değişimlerinin Tespiti, Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, (2020)
A. ÖZKAYA, M. SUCAK, O. AĞYAR, E. YILMAZ
Determination of Mineral and Fatty Acid Concentrations of Akkaraman Sheep’s Milk, Commagene Journal of Biology, (2018)
A. ÖZKAYA, A. ERTÜRK, M. SUCAK, O. AĞYAR, E. YILMAZ
Saanen Keçi Sütünün Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi, Journal of the Institute of Science and Technology, (2017)
A. DAYANGAÇ, A. ÖZKAYA, M. BAHŞİ, H. ÇİFTÇİ, G. AKYILDIZ, Ö. YILMAZ
Linalool Sıçan Karaciğer ve Böbreklerindeki Bazı Doymamış Yağ Asit Değerlerini FeCl2 Hasarından Korumaktadır, Journal of Duzce University Health Sciences Institute, (2011)