Celile Aylin Oluk profile image
Celile Aylin Oluk Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Publication 10 Review 9 CrossRef Cited 11
10 Publication
9 Review
11 CrossRef Cited

Research Fields

Food Sciences Dairy Technology Basic Food Processes Oil Technology

Institution

Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Publications

0

1747

0

631

Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin tatlı sorgumun biyokütle verimine ve yem kalitesine etkileri
Published: 2020 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2020.689049
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1253

0

1253

0

787

0

1284

0

9146

Publications

1

0

302

1

0

1747

3

0

1091

Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin tatlı sorgumun biyokütle verimine ve yem kalitesine etkileri
Published: 2020 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2020.689049
CITED 3 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1253

3

0

1253

Assessment of Peanut (Arachis hypogaea L.) Genotypes in Terms of Some Nutritional and Antioxidant Parameters
Authors: Tuğçe Kalefetoğlu Macar, Oksal Macar , Ayşe Nuran Çil, Celile Aylin Oluk , Abdullah Çil
DOI: 10.19113/sdufenbed.471805
CITED 3 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1284

3

0

1284

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.