About
About
Roadmap
Trends
DOI Service
Subjects
Journals
Publishers
All
University
Government
TRH
Association
Foundation
Trade Association
Company
Person
Union
Researchers
Journal Wizard
Help
English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
Hülya Mutlu
Asst. Prof. Dr.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Publication
3
Review
2
CrossRef Cited
2
3
Publication
2
Review
2
CrossRef Cited
Follow
Following
Edit My Profile
Followers
Following
Summary
Publications
Peer Review
Cited
Research Fields
Food Culture
Cookery
Turkish Cuisine
Local Cuisine
Sustainable Gastronomy
Gastronomy Tourism
Institution
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Popular Publications
Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Hülya Mutlu
,
Asilhan Semih Mutlu
Published: 2020 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
CITED
0
FAVORITE
2
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2596
0
CITED
2
FAVORITE
2596
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Exhibition Types of Culinary Museums and the Effect of Tourist Guides: A Case of Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Culinary Museum
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
Published: 2019 ,
Journal of Tour Guiding (JOTOG)
DOI: 10.34090/tured.656879
CITED
2
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2062
2
CITED
1
FAVORITE
2062
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Publications
Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Hülya Mutlu
,
Asilhan Semih Mutlu
Published: 2020 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORITE
2
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2596
2
FAVORITE
2596
TOTAL DOWNLOAD COUNT
YÖRESEL YEMEKLERİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNUM DÜZEYİ: TÜRKİYE’DEKİ SAKİN ŞEHİRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
,
Erdem Baydeniz
Published: 2020 ,
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
880
0
FAVORITE
880
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Exhibition Types of Culinary Museums and the Effect of Tourist Guides: A Case of Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Culinary Museum
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
Published: 2019 ,
Journal of Tour Guiding (JOTOG)
DOI: 10.34090/tured.656879
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2062
1
FAVORITE
2062
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Articles published in
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Journal of Tour Guiding (JOTOG)
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Reviews
Aydın Gastronomy
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Publications
Exhibition Types of Culinary Museums and the Effect of Tourist Guides: A Case of Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Culinary Museum
Authors:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
Published: 2019 ,
Journal of Tour Guiding (JOTOG)
DOI: 10.34090/tured.656879
CITED
2
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2062
2
CITED
1
FAVORITE
2062
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.
Start Tour