Volume: 8 Issue: 1, 12/1/95

Year: 1995

Articles

Research Article

1. Koyun ve Keçilerde Beslenme ve Verim ile Bazı Kan Parametreleri Arasındaki İlişkisi Üzerinde İncelemeler

Research Article

2. Kuzu Besisinde Rasyonun Fosfor Düzeyinin Besi Performansı ile Kan ve Kemik Fosfor Düzeyleri Üzerine Etkisi

Research Article

3. Karadeniz Sahilinde Üretilen Balık Unlarının Protein Kalitelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

Research Article

4. Değişik Depolama Koşullarının Çiçek ve Çam Ballarının Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

Research Article

5. Akdeniz Bölgesi’nde İkinci Ürüne Uygun Hibrit Beyaz Mısır lslahı

Research Article

7. Bazı Yeni Üzüm Melezlerinin Antalya Koşullarına Adaptasyonu Üzerinde Araştırmalar

Research Article

9. Kumluca ve Finike Yörelerinde Azotlu Gübrelerin Çevre Kirliliğine Etkilerinin Belirlenmesi

Research Article

10. Pepinoda (Solanun muricatum Ait.) Bazı Olgunluk Kriterlerinin Belirlenmesi

Research Article

12. Broyler Rasyonlarına Katılan Tapiokanın Büyüme ve Bazı Kan Parametrelerine Etkisi Üzerinde Bir Araştırma

Research Article

13. The Effect of Direct and Indirect Mass Selection on Plant Characters in Prosa Millet

Research Article

14. Artan Azot Dozlarının İki Ekmeklik Buğday Çeşidinde Tane Verimi Üzerine Etkisi

Review

16. Çinçilla (Chinchilla) Yetiştiriciliği

Review

17. Tavşanlarda Yapay Tohumlama

Review

18. Formation of the Parent Materials in Soils over Limestone Terrains

Review

19. Properties of Transported Soil Material

Review

20. Bitkilerde Yağ Kalite lslahının Metabolik ve Fizyolojik Temelleri

Review

21. Tek Taraflı Uyuşmazlık

Review

23. Siyah Çayda Uçucu Aroma Bileşikleri ve Önemi

Review

24. Seraların Soğutulması

Review

26. Kendine Döllenen Bitkilerde Tekrarlamalı Seleksiyon Yönteminin Uygulanması

Review

27. Bitkilerde Kalsiyum Beslenmesinin Bitki Hastalıkları Üzerindeki Etkileri

Review

28. Gübrelerin Çevre Kirliliği Üzerine Etkileri

Review

29. Kuzu Besisinde Fosforun Önemi

Review

30. Ruminantlarda Metabolik Enerji Gereksinimlerini Hesaplama Yöntemleri

Review

31. Yapağı ve Tiftik Üretiminde Beslenmenin Yeri

Review

32. Pamuk Tohumu Küspesinin Tavuk Rasyonlarında Kullanılma Olanakları

Review

33. Tavukların Besin Madde Gereksinimleri

Review

34. Hayvan Beslenmesinde Yeterince Önemsenmeyen Bir Besin Maddesi: Su

Review

35. Sentetik Varyete Islahı ve Yem Bitkilerinde Kullanımı

Review

36. Termokapl Higrometre/Psikrometre ile Yaprak Su Potansiyelinin Ölçülmesi