Volume: 42 Issue: 3, 5/4/17

Year: 2017

Articles

Review

5. HALOFİLİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN ÜRETTİĞİ HİDROLİTİK ENZİMLER

Research Article

11. PÜSKÜRTMELİ KURUTMA İŞLEMİNİN MEYVE SUYU KONSANTRELERİNİN FENOLİK MADDE İÇERİĞİNE VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNE ETKİSİ

Research Article

12. GIDALARDA HİLE AMACIYLA KULLANILAN BAZI BİTKİ KAYNAKLI BİLEŞENLERİN GERÇEK ZAMANLI PZR İLE TESPİTİ

Research Article

13. TOTAL PHENOLIC, FLAVONOID, TANNIN CONTENTS AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF PLEUROTUS OSTREATUS AND PLEUROTUS CITRINOPILEATUS CULTIVATED ON VARIOUS SAWDUST