Volume: 28 Issue: 6 , 12/1/03

Year: 2003

Other

 

1. Gıdalarda Biyojen Amin Oluşumu

 

2. Hazır Salataların Hijyenik Durumu

 

3. Süt Lipidlerinin Bazı Özellikleri

 

5. Hamsi Balığının Toplam ve Hem Demir İçeriğine Pişirme Yöntemlerinin Etkisi

 

6. Üzümlerde Aroma Maddeleri ve Şarapçılık Açısından Önemi

 

7. Erzurum Piyasasında Satılan Yerfıstığı, Antepfıstığı ve Bademlerin Aflatoksin Yönünden İncelenmesi

 

8. Pastörize Sütlerde Bacillus cereus'un Varlığı

 

9. Alkol Fermantasyonu Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri

 

10. Sofralık Üzümlerin Soğukta Muhafazası (İngilizce)

 

11. Düşük Kalorili Yoğurt Üretiminde Simplesse 100 Kullanımı

 

12. Dondurarak Kurutma Teknolojisi ve Evreleri

 

13. Sert Buğdaydan Yapılmış Bulgurun Tepsili Kurutucuda Kurutulması