• English
    Turkish English
  • Dashboard Profile My Journals My Followers User Page
    Edit User Profile
    Logout
  • Login

Journal of Halal and Ethical Research

Volume: 2 - Issue: 1

Year: 2020

Research Articles

Review

1. Fıkhi Açıdan Helal Gıdanın Temel İlkeleri

Saffet KÖSE

Page: 1-18
Add to Project
PDF

Review

2. İslam Perspektifinden Obezite ve Helal Hayat

Adem ELGÜN Hasan YETİM

Page: 19-38
Add to Project
PDF

Review

3. Koşineal (Karmin) ve Şellak Üretimi ve Helallik Açısından Değerlendirme

Erdoğan KÜÇÜKÖNER

Page: 39-49
Add to Project
PDF

Review

4. Gıda Bileşenlerinin Orijin Tespiti Analizlerinde Kullanılan Yöntemler

Ertan ERMİŞ Hamzah Mohd SALLEH

Page: 50-63
Add to Project
PDF

Review

5. Kurban İbadeti ve Bazı Güncel Meseleler

Mustafa BORAN

Page: 64-84
Add to Project
PDF

Review

6. Helal ve Güvenilir Gıda

Selman TÜRKER

Page: 85-97
Add to Project
PDF
Download Cover Image
  • Issue Files
    • İçindekiler
    • Yazım Kuralları
    • Editör ve Bilim Kurulu
       
  • Archive
    • Volume: 1 Issue: 1
    • Volume: 1 Issue: 2
    • Volume: 2 Issue: 1
    • Volume: 2 Issue: 2
    • Volume: 3 Issue: 1

Dizinler ve Platformlar / Indexes and Platforms

22294    22295