Amir Rahimi profil resmi
Amir Rahimi Doç. Dr. Urmia University
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 10
9 Yayın
0 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bitki Bilimi (Diğer) Tıbbi Bitkiler Bitkisel Gen Kaynakları Yönetimi

Kurum

Urmia University

Yayınlar

0

774

0

2004

0

515

0

2795

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1831

0

1831

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3614

0

3614

Şekerpancarının (Beta vulgaris L.) Farklı Çeşitlerinde Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, İsmaeil Rezaei Chiyaneh
DOI: 10.21566/tarbitderg.281856
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2011

0

2011

Yayınlar

1

0

774

3

0

2004

2

0

515

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1831

3

0

1831

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3614

1

0

3614

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.