Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Amir Rahimi profil resmi
Amir Rahimi Doç. Urmia University
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 10
9 Yayın
0 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bitki Bilimi (Diğer) Bitkisel Gen Kaynakları Yönetimi

Kurum

Urmia University

Yayınlar

0

578

0

1515

0

347

0

2534

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

0

1634

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3381

0

3381

Şekerpancarının (Beta vulgaris L.) Farklı Çeşitlerinde Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, İsmaeil Rezaei Chiyaneh
DOI: 10.21566/tarbitderg.281856
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1897

0

1897

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

578

3

0

1515

2

0

347

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

3

0

1634

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3381

1

0

3381

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.