Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Amir Rahimi profil resmi
Amir Rahimi Doç. Dr. Urmia University
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 10
9 Yayın
0 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bitki Bilimi (Diğer) Tıbbi Bitkiler Bitkisel Gen Kaynakları Yönetimi

Kurum

Urmia University

Yayınlar

0

639

0

1689

0

390

0

2604

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1691

0

1691

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3470

0

3470

Şekerpancarının (Beta vulgaris L.) Farklı Çeşitlerinde Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, İsmaeil Rezaei Chiyaneh
DOI: 10.21566/tarbitderg.281856
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1937

0

1937

Yayınlar

1

0

639

3

0

1689

2

0

390

Mikro Besin Maddelerinin Humik Asit Koşulları Altındaki Kekik (Thymus vulgaris L.)’in Antioksidan Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Sadegh Taghıpour, Amir Rahımı , Mohammad Zartoshtı, Yusuf Arslan
DOI: 10.29133/yyutbd.293386
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1691

3

0

1691

Mikro Elementlerin (Fe, Zn, B ve Mn), Şekerpancarında (Beta vulgaris L.) Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Amir Rahımı , Neşet Arslan, Seyamak Esmzad
DOI: 10.21566/tarbitderg.281853
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3470

1

0

3470

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.