Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ayşe ÖZYILMAZ
Ayşe ÖZYILMAZ
Doç.
İskenderun Teknik Üniversitesi
0000-0002-4376-0873
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
2
0000-0002-4376-0873
5
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
İskenderun Teknik Üniversitesi
Yayınlar
Yetiştiriciği Yapılan Üç Tür Alabalığın; Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis, Mitchill 1814), Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1972) ve Karadeniz Alasının (Salmo trutta labrax Pallas 1811) Biyokimyasal Özelliklerinin Farklılıkları
Yazarlar:
Ayşe ÖZYILMAZ
, Kadriye OCAK,
Sevil DEMİRCİ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1038290
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
351
0
FAVORİ
351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A study of nutritional properties in European pilchard, Golden grey mullet, and Common sole caught in Mersin Bay, North-east Mediterranean Sea
Yazarlar:
Ayşe ÖZYILMAZ
,
Dilan YAPRAK
,
Sevil DEMİRCİ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Marine and Life Sciences
DOI: 10.51756/marlife.1091081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Kıkırdaklı Balık Türü Olan Kemane Balığı (Rhinobatos rhinobatos; Linnaeus 1758) Karaciğer Yağılarının Farklı Saklama Koşullarında Yağ Asitlerindeki Değişimler
Yazarlar:
Ayşe ÖZYILMAZ
,
Abdullah ÖKSÜZ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1006305
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
302
0
FAVORİ
302
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE TÜKETİLEN KÜLTÜR BALIKLARINDA BESİN DEĞERİ VE YAĞ ASİDİ BAKIMINDAN FARKLILIKLAR
Yazarlar:
Ayşe ÖZYILMAZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2151
0
FAVORİ
2151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı makroalglerin Drosophila melanogaster’in hayatta kalışı üzerine etkileri
Yazarlar:
Şükran Çakır Arıca
,
Sevil Demirci
,
Ayşe Özyılmaz
, Selda Öz, Ecem Arslantaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2056
0
FAVORİ
2056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Marine and Life Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Gıda
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine and Life Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Yayınlar
TÜRKİYE’DE TÜKETİLEN KÜLTÜR BALIKLARINDA BESİN DEĞERİ VE YAĞ ASİDİ BAKIMINDAN FARKLILIKLAR
Yazarlar:
Ayşe ÖZYILMAZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18100
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2151
1
ATIF
0
FAVORİ
2151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı makroalglerin Drosophila melanogaster’in hayatta kalışı üzerine etkileri
Yazarlar:
Şükran Çakır Arıca
,
Sevil Demirci
,
Ayşe Özyılmaz
, Selda Öz, Ecem Arslantaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.12
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2056
1
ATIF
0
FAVORİ
2056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat