Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Büşra Kara
Yüksek Lisans
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
923
0
FAVORİ
923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kestane Kabuğu, Isırgan Otu, Kivi Meyvesi ve Narenciye Özütlerinin Antioksidan Potansiyelleri ve Bazı Balık Patojenlerine Karşı Antimikrobiyel Etkileri
Yazarlar:
Orhan Kobya
,
Büşra Kara
,
Ecren Uzun Yaylacı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.863233
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
923
1
ATIF
0
FAVORİ
923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kestane Kabuğu, Isırgan Otu, Kivi Meyvesi ve Narenciye Özütlerinin Antioksidan Potansiyelleri ve Bazı Balık Patojenlerine Karşı Antimikrobiyel Etkileri
Yazarlar:
Orhan Kobya
,
Büşra Kara
,
Ecren Uzun Yaylacı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.863233
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
2
ATIF
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat