Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barış Karslı
Doç. Dr.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
Yayın
8
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
10
8
Yayın
19
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-3944-6988
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
Yayınlar
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
0
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Extraction and Physicochemical Characterization of Chitosan from Pink Shrimp (Parapenaeus longirostris) Shell Wastes
Yazarlar:
Özen Yusuf Öğretmen
,
Barış Karslı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.861909
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combination effect of hot smoking and vacuum packaging on quality parameters of refrigerated thornback ray (Raja clavata Linnaeus, 1758)
Yazarlar:
Barış Karslı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.1.6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
486
0
FAVORİ
486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıcak Dumanlama İşlemi Yapılmış Havuz Balığının (Carassius carassius, Linnaeus 1758) Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Barış Karslı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
479
0
FAVORİ
479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial and antioxidant activity of pulp, peel and leaves of Feijoa sellowiana: Effect of extraction techniques, solvents and concentration
Yazarlar:
Barış Karslı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2035
0
FAVORİ
2035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rize İlindeki Su Ürünleri Perakende Satış Yerlerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Durumu
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Barış Karslı
,
Aydın Aytaç Gürdal
, Büşra Kara
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.383122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Barış Karslı
, Elif Şişmanlar Altıka
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.v17i26557.274312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
553
0
FAVORİ
553
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Some Quality Criteria and Shelf Life of Different Cooking Methods Aplied Anchovies (Engrulis encrasicolus) Stored at Refrigerated (+4±1 °C) Conditions
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Bariş Karslı
, Seyhan Rakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.272223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquaculture Studies
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Alan Editörü , Yazım Editörü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Mizanpaj Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aquatic Sciences and Engineering
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine and Life Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
1
ATIF
0
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Extraction and Physicochemical Characterization of Chitosan from Pink Shrimp (Parapenaeus longirostris) Shell Wastes
Yazarlar:
Özen Yusuf Öğretmen
,
Barış Karslı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.861909
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
3
ATIF
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combination effect of hot smoking and vacuum packaging on quality parameters of refrigerated thornback ray (Raja clavata Linnaeus, 1758)
Yazarlar:
Barış Karslı
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.1.6
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
486
4
ATIF
0
FAVORİ
486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rize İlindeki Su Ürünleri Perakende Satış Yerlerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Durumu
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Barış Karslı
,
Aydın Aytaç Gürdal
, Büşra Kara
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.383122
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
4
ATIF
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Some Quality Criteria and Shelf Life of Different Cooking Methods Aplied Anchovies (Engrulis encrasicolus) Stored at Refrigerated (+4±1 °C) Conditions
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Bariş Karslı
, Seyhan Rakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.272223
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1316
2
ATIF
0
FAVORİ
1316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat