Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Kara
Arş. Gör.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
2
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
58651894200
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Tarhun (Artemisia dracunculus L.)'un Fitokimyasal Araştırması ve Gıda Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ayşe Kara
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1160846
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
0
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Tarhun (Artemisia dracunculus L.)'un Fitokimyasal Araştırması ve Gıda Katkı Maddesi Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ayşe Kara
,
Emre Çağlak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1160846
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
3
ATIF
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emre Çağlak
,
Büşra Kara
,
Barış Karslı
,
Özen Yusuf Öğretmen
,
Aydın Aytaç Gürdal
,
Ayşe Kara
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.1035244
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
1
ATIF
0
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat