Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özcan Özdemir
Dr. Öğr. Üyesi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
8
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-4968-9887
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Somut Olmayan Kültürel Miras
Turizm
Gastronomi
Turist Rehberliği
Gastrorehberlik
Kurum
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Popüler Yayınları
Şarap İmalathanelerini ve Üzüm Bağlarını Ziyaret Eden Turistlerin Deneyimleri: Urla (İzmir) Örneği
Yazarlar:
Suat Akyürek
,
Besim Karabulut
,
Özcan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1393030
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
829
1
ATIF
2
FAVORİ
829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinin İnternet Sitelerinde Gastronomik Unsurların Kullanımı: Güneydoğu Anadolu ve Ege Bölgesi Karşılaştırması
Yazarlar:
Özcan Özdemir
,
Suat Akyürek
,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
0
ATIF
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Orta Asya'dan Anadolu'ya Uzanan Bir Yolculuk: Yörük Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Suat Akyürek
,
Özcan Özdemir
,
Gökhan Genç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
44
0
FAVORİ
44
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinin İnternet Sitelerinde Gastronomik Unsurların Kullanımı: Güneydoğu Anadolu ve Ege Bölgesi Karşılaştırması
Yazarlar:
Özcan Özdemir
,
Suat Akyürek
,
Hüseyin Çeken
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
685
1
FAVORİ
685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap İmalathanelerini ve Üzüm Bağlarını Ziyaret Eden Turistlerin Deneyimleri: Urla (İzmir) Örneği
Yazarlar:
Suat Akyürek
,
Besim Karabulut
,
Özcan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1393030
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
829
2
FAVORİ
829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Kent Akademisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Şarap İmalathanelerini ve Üzüm Bağlarını Ziyaret Eden Turistlerin Deneyimleri: Urla (İzmir) Örneği
Yazarlar:
Suat Akyürek
,
Besim Karabulut
,
Özcan Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1393030
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
829
1
ATIF
2
FAVORİ
829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat