Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Derya Arslan
Derya Arslan
Prof. Dr.
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
2
3
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-6655-9312
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5554
0
FAVORİ
5554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Bitki Kaynaklı Atıkların Çay İnfüzyonu Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Derya Danacıoğlu
, Merve Pekel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.579032
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
781
0
FAVORİ
781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1894
0
FAVORİ
1894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Fen Dergisi
Yayınlar
GIDA TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.925628
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5554
2
ATIF
0
FAVORİ
5554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN GENEL ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI
Yazarlar:
Merve Aydın
,
Derya Arslan Danacıoğlu
,
Selman Türker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20102
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1894
3
ATIF
0
FAVORİ
1894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat