Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Dağdemir
Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-5610-0188
6505990892
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Süt Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Yayınlar
FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yazarlar:
Seçkin Gürpınar
,
Elif Dağdemir
,
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1422
0
FAVORİ
1422
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
ATA-Gıda Dergisi
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yazarlar:
Seçkin Gürpınar
,
Elif Dağdemir
,
Elif Feyza Topdas
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1422
1
ATIF
0
FAVORİ
1422
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat