Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülhan Yalın
Dr. Öğr. Üyesi
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mutfak Kültürü
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Gastronomi (Diğer)
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomide Yeni Trend: Siyah Yiyecekler
Yazarlar:
Düriye Bozok
,
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13427
0
ATIF
2
FAVORİ
13427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYBOLMAKTA OLAN YEREL MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TURİZME KAZANDIRILMASI: BALIKESİR İLİ EDREMİT KÖRFEZİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
0
ATIF
1
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİNYAĞI TURİZMİ: BALIKESİR İLİ EDREMİT KÖRFEZİ ZEYTİNYAĞI KÜLTÜR ROTASI
Yazarlar:
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.61904/sbe.1480640
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
269
0
ATIF
1
FAVORİ
269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ZEYTİNYAĞI TURİZMİ: BALIKESİR İLİ EDREMİT KÖRFEZİ ZEYTİNYAĞI KÜLTÜR ROTASI
Yazarlar:
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.61904/sbe.1480640
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
269
1
FAVORİ
269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYBOLMAKTA OLAN YEREL MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TURİZME KAZANDIRILMASI: BALIKESİR İLİ EDREMİT KÖRFEZİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
1
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Yeni Trend: Siyah Yiyecekler
Yazarlar:
Düriye Bozok
,
Gülhan Yalın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13427
2
FAVORİ
13427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat