Hüdayi Erçoşkun profil resmi
Hüdayi Erçoşkun Doç. Dr. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 1 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 2
1 Yayın
8 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Matematik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Farklı Isıl İşlem Sıcaklıklarında Üretilen Sucukların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar: İsra Toptanci, Hüdayi Ercoşkun
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370094
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1494

0

1494

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Farklı Isıl İşlem Sıcaklıklarında Üretilen Sucukların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar: İsra Toptanci, Hüdayi Ercoşkun
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370094
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1494

2

0

1494

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.