Hüseyin Gençcelep profil resmi
Hüseyin Gençcelep Prof. Dr. Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 9
5 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Yayınlar

The Investigation of the Use Red Beet Powder (Beta Vulgaris) As A Natural Colorant on Color and Antioxidant Properties of Heat Treated Sucuk
Yazarlar: Ömür Sertdemirci, Hüseyin Gençcelep
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1249523
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

0

564

0

912

MODİFİYE PATATES NİŞASTASI KULLANILARAK ÜRETİLEN FRANKFURTER SOSİSLERDE AMBALAJA SIZINTININ ÖNLENMESİ
Yazarlar: Maliyanmu Saımaıtı, Hüseyin Gençcelep
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20031
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 809

0

809

ET EMÜLSİYONLARININ BAZI FİZİKSEL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI MODİFİYE NİŞASTALARIN ETKİLERİ
Yazarlar: Hüseyin Gençcelep , Münir Anıl , Furkan Türker Sarıcaoğlu, Berrin Ağar
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1735

0

1735

0

1000

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

The Investigation of the Use Red Beet Powder (Beta Vulgaris) As A Natural Colorant on Color and Antioxidant Properties of Heat Treated Sucuk
Yazarlar: Ömür Sertdemirci, Hüseyin Gençcelep
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1249523
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 564

1

0

564

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.