Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Münir Anıl
Doç.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Yayınlar
Fındık zarı ve okside nişasta ilavesinin hamur reolojisi üzerine etkileri
Yazarlar:
YUSUF Durmuş
,
MÜNİR Anıl
, ŞENAY Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.560298
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1172
0
FAVORİ
1172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET EMÜLSİYONLARININ BAZI FİZİKSEL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI MODİFİYE NİŞASTALARIN ETKİLERİ
Yazarlar:
Hüseyin Gençcelep
,
Münir Anıl
, Furkan Türker Sarıcaoğlu, Berrin Ağar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1606
0
FAVORİ
1606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Gıda
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Fındık zarı ve okside nişasta ilavesinin hamur reolojisi üzerine etkileri
Yazarlar:
YUSUF Durmuş
,
MÜNİR Anıl
, ŞENAY Şimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.560298
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1172
1
ATIF
0
FAVORİ
1172
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat