İlker ATİK Dr. Öğr. Üyesi AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 6
5 Yayın
1 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Süt Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

1602

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

FAVORİ

973

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

1602

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1338

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

3

ATIF

0

FAVORİ

1105

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Press Kiraz (Prunus avium) Tohum Yağının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.656768
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 973

3

ATIF

0

FAVORİ

973

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.