Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kadir Çınar
Dr. Öğr. Üyesi
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0001-5488-652X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Membrane Filtration of Milk: Separation and Fractionation of Milk Proteins
Yazarlar:
Kadir Çınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: 10.38088/jise.951179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2420
0
FAVORİ
2420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NANOEMÜLSİYONLAR ÜZERİNE BİR DERLEME: HAZIRLAMA METOTLARI VE STABİLİTELERİ
Yazarlar:
Kadir Çınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16382
0
FAVORİ
16382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Innovative Science and Engineering
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Trakya University Journal of Natural Sciences
Yayınlar
Membrane Filtration of Milk: Separation and Fractionation of Milk Proteins
Yazarlar:
Kadir Çınar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: 10.38088/jise.951179
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2420
2
ATIF
0
FAVORİ
2420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat