Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nuri Güleşci
Dr. Öğr. Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1255-2772
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Proteinler ve Peptitler
Kurum
Gümüşhane Üniversitesi
Popüler Yayınları
Beslenmede Yer Alan Antioksidan Ve Fenolik Madde İçerikli Çerezler
Yazarlar:
Nuri Güleşci
, İmdat Aygül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21403
0
ATIF
1
FAVORİ
21403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Viburnum Opulus L. (Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Nuri Güleşci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.594480
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3057
0
FAVORİ
3057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarçının (Cinnamon) Yüksek Glukoz Konsantrasyonlarına Maruz Bırakılan İnsan Eritrositlerinde (in vitro) Protein Glikozilasyonu, Na+-K+ ATPaz, Ca++ ATPaz ve Lipid Peroksidasyonu Düzeylerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Nuri Güleşci
,
Naciye Kurtul
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17517/ksutfd.350249
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapsaisinin Yüksek Glukoz Konsantrasyonlarına Maruz Bırakılan İnsan Eritrositlerinde (in vitro) Protein Glikozilasyonu, Na+ -K+ ATPaz, Ca+2 ATPaz ve Lipid Peroksidasyonu Düzeylerine Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Nuri Güleşci
, Naciye Kurtul
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
754
0
FAVORİ
754
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenmede Yer Alan Antioksidan Ve Fenolik Madde İçerikli Çerezler
Yazarlar:
Nuri Güleşci
, İmdat Aygül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21403
1
FAVORİ
21403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Viburnum Opulus L. (Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Nuri Güleşci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.594480
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3057
2
ATIF
0
FAVORİ
3057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat