avatar
Onur Karadal Doç. Dr. Faculty of Fisheries, İzmir Kâtip Çelebi University
Yayın 13 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 16
13 Yayın
18 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Kabuklu Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Kurum

Faculty of Fisheries, İzmir Kâtip Çelebi University

Popüler Yayınları

0

1

687

Yayınlar

0

1156

0

1574

Çalı Ağız Cüce Vatozun (Ancistrus dolichopterus) Akvaryum Koşullarında Üremesi ve Gelişimi Üzerine Bir Ön Çalışma
Yazarlar: Mustafa Deniz, T. Tansel Tanrıkul , Onur Karadal , Ezgi Dinçtürk, F. Rabia Karaduman
DOI: 10.17216/limnofish.695413
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2568

0

2568

1

687

Mermer yengecinin (Pachygrapsus marmoratus) farklı tuzluluk seviyelerinde yaşama oranı ve sınırlı büyümesi
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.06
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2498

0

2498

0

3215

0

3085

Farklı kurutma yöntemlerinin Spirulina platensis unundaki fikosiyanin içeriğine etkileri
Yazarlar: Betül Güroy, Onur Karadal , Serhan Mantoğlu, Oya İrmak Cebeci
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.2.02
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9626

0

9626

0

2117

The suggestion of integrated trout-crayfish culture in Turkey
Yazarlar: Gürel Türkmen, Onur Karadal
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 677

0

677

Yayınlar

Mermer yengecinin (Pachygrapsus marmoratus) farklı tuzluluk seviyelerinde yaşama oranı ve sınırlı büyümesi
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.06
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2498

2

0

2498

2

0

3215

Farklı kurutma yöntemlerinin Spirulina platensis unundaki fikosiyanin içeriğine etkileri
Yazarlar: Betül Güroy, Onur Karadal , Serhan Mantoğlu, Oya İrmak Cebeci
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.2.02
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9626

10

0

9626

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.