Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Orhan Özünlü
Dr.
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
5
5
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-8633-253X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Yöntemlerle Paketlenmiş Dilimli Kuzu Kokoreçlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543484
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
115
0
FAVORİ
115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Donmuş muhafaza edilen pişmiş sığır köftelerinde doğal antioksidan olarak kızılcık (Cornus mas) ekstraktının kullanımı
Yazarlar:
Şeyma Elgin
,
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1416330
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
281
0
FAVORİ
281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NUGGET ÜRETİMİNDE FARKLI ORANLARDA BEYAZ ŞERİT PROBLEMLİ TAVUK GÖĞÜS ETİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Orhan Özünlü
, Fazilet Ceyda Yüksel,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
212
0
FAVORİ
212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2917
0
FAVORİ
2917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlıklı et ürünleri geliştirme stratejileri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1167
0
FAVORİ
1167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
NUGGET ÜRETİMİNDE FARKLI ORANLARDA BEYAZ ŞERİT PROBLEMLİ TAVUK GÖĞÜS ETİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Orhan Özünlü
, Fazilet Ceyda Yüksel,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24014
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
212
1
ATIF
0
FAVORİ
212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2917
5
ATIF
0
FAVORİ
2917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat