Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Haluk Ergezer
Doç. Dr.
Pamukkale üniv
Yayın
8
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
10
8
Yayın
10
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
Pamukkale üniv
Yayınlar
Farklı Yöntemlerle Paketlenmiş Dilimli Kuzu Kokoreçlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543484
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
0
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Donmuş muhafaza edilen pişmiş sığır köftelerinde doğal antioksidan olarak kızılcık (Cornus mas) ekstraktının kullanımı
Yazarlar:
Şeyma Elgin
,
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1416330
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
316
0
FAVORİ
316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NUGGET ÜRETİMİNDE FARKLI ORANLARDA BEYAZ ŞERİT PROBLEMLİ TAVUK GÖĞÜS ETİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Orhan Özünlü
, Fazilet Ceyda Yüksel,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
245
0
FAVORİ
245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2986
0
FAVORİ
2986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlıklı et ürünleri geliştirme stratejileri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1208
0
FAVORİ
1208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızılcık (Cornus mas L.) ekstraktı kullanımının sucuk kalite karakteristikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
, Şeyma Elgin,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1458
0
FAVORİ
1458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2362
0
FAVORİ
2362
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru Olgunlaştırma Yöntemi ile Olgunlaştırılan Bonfile, Nuar ve Kaburga Etlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Tuğba Atış Karaduman,
Ramazan Gökçe
,
Haluk Ergezer
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
240
0
FAVORİ
240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Food and Health
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
NUGGET ÜRETİMİNDE FARKLI ORANLARDA BEYAZ ŞERİT PROBLEMLİ TAVUK GÖĞÜS ETİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Orhan Özünlü
, Fazilet Ceyda Yüksel,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24014
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
245
2
ATIF
0
FAVORİ
245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2986
5
ATIF
0
FAVORİ
2986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2362
3
ATIF
0
FAVORİ
2362
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat