Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ramazan Gökçe
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
5
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Farklı Yöntemlerle Paketlenmiş Dilimli Kuzu Kokoreçlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543484
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlıklı et ürünleri geliştirme stratejileri
Yazarlar:
Orhan Özünlü
,
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1163
0
FAVORİ
1163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızılcık (Cornus mas L.) ekstraktı kullanımının sucuk kalite karakteristikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
, Şeyma Elgin,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1411
0
FAVORİ
1411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru Olgunlaştırma Yöntemi ile Olgunlaştırılan Bonfile, Nuar ve Kaburga Etlerinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Tuğba Atış Karaduman,
Ramazan Gökçe
,
Haluk Ergezer
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
226
0
FAVORİ
226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Yayınlar
Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Haluk Ergezer
,
Ramazan Gökçe
,
Tolga Akcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475352
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
3
ATIF
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat