Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Çaylak Dönmez
Arş. Gör.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-9394-5139
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Sürdürülebilir Gastronomi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomik Trendler
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yükseköğretim Kurumlarının Gıda İle İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1229220
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
532
0
ATIF
2
FAVORİ
532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
731
1
ATIF
1
FAVORİ
731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yükseköğretim Kurumlarının Gıda İle İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Burhan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
DOI: 10.53353/atrss.1229220
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
532
2
FAVORİ
532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
731
1
FAVORİ
731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR VE KURUTMALIKLAR
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
, Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3727
0
FAVORİ
3727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
731
1
ATIF
1
FAVORİ
731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat