Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuba Pehlivan
Turizm Fakültesi
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Gıda Sürdürülebilirliği
Kurum
Turizm Fakültesi
Popüler Yayınları
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
1
ATIF
1
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amanos Dağları ve Çevresinin Eko-Gastronomik Açıdan Değerlendirilme Olanakları
Yazarlar:
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1211071
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
0
ATIF
1
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İslamiyet’te Beslenme Kültürü ve Kişilik Yapısına Etkisi
Yazarlar:
Tuba Pehlivan
,
Gizem Yavaş
,
Musa Nassan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İlahiyat Akademi
DOI: 10.52886/ilak.1212210
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1271
0
FAVORİ
1271
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amanos Dağları ve Çevresinin Eko-Gastronomik Açıdan Değerlendirilme Olanakları
Yazarlar:
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1211071
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
1
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
1
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İlahiyat Akademi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Yazım Editörü
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yazım Editörü
Hakemlik
Bulletin of Biotechnology
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özge Çaylak Dönmez
,
Tuba Pehlivan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1016294
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
1
ATIF
1
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat