Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pelin Özkaya
Arş. Gör.
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
ATIF
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
1
ATIF
0
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat