Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seval Dağbağlı
Dr. Öğr. Üyesi
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi
Fermantasyon
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ultrases İşleminin Enzim Aktivasyonu Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Seval Dağbağlı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1543682
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
275
0
FAVORİ
275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
0
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Gıda atıklarının bakteriyel selüloz üretiminde kullanımı
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Müge Uyarcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1350359
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
1
ATIF
0
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
1
ATIF
0
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat