Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semra Kayaardı
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Gıda Endüstrisinde Bakteriyel Biyofilm Oluşumu, Kontrolü ve Giderilmesine Yönelik Yeni Uygulamalar
Yazarlar:
Semra Kayaardı
,
Müge Uyarcan
,
Havva Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1494192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
182
0
FAVORİ
182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarihin gelişim sürecinde Türk yemek kültürü ve beslenme alışkanlıklarının değişimi
Yazarlar:
Gülşen Göde
,
Semra Kayaardı
,
Müge Uyarcan
,
Ceyda Söbeli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6436
0
FAVORİ
6436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1492
0
FAVORİ
1492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Food and Health
Gıda
MANAS Journal of Engineering
Yayınlar
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1492
1
ATIF
0
FAVORİ
1492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat