Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semra Kayaardı
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Tarihin gelişim sürecinde Türk yemek kültürü ve beslenme alışkanlıklarının değişimi
Yazarlar:
Gülşen Göde
,
Semra Kayaardı
,
Müge Uyarcan
,
Ceyda Söbeli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5924
0
FAVORİ
5924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1380
0
FAVORİ
1380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Food and Health
Gıda
MANAS Journal of Engineering
Yayınlar
ETTE TAZELİĞİN BELİRLENMESİ: YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Pelin Özkaya
,
Seval Dağbağlı
,
Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21078
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1380
1
ATIF
0
FAVORİ
1380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat