Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pelin Gunc Ergonul
CELAL BAYAR UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
4
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
0000-0003-4993-7219
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Yağ Teknolojisi
Kurum
CELAL BAYAR UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Popüler Yayınları
Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH) ve Gıdalarda Önemi - Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) and Their Importance in Foods
Yazarlar:
Pelin Günç Ergönül
, Deniz Kaya
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6205
0
ATIF
1
FAVORİ
6205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel çikolata üretiminde inovatif yaklaşımlar
Yazarlar:
Kıvılcım Çelik
,
Pelin Gunc Ergonul
,
Simge Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22023
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4297
0
ATIF
1
FAVORİ
4297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fonksiyonel çikolata üretiminde inovatif yaklaşımlar
Yazarlar:
Kıvılcım Çelik
,
Pelin Gunc Ergonul
,
Simge Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22023
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4297
1
FAVORİ
4297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of inulin concentration on physicochemical properties and antioxidant activity of date powders obtained by hot-air tray dryer
Yazarlar:
Zeynep Aksoylu Özbek
,
Kıvılcım Çelik
,
Pelin Gunc Ergonul
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.1.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
0
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Review on Encapsulation of Oils
Yazarlar:
Zeynep Aksoylu Özbek
,
Pelin Günç Ergönül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.313358
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3506
0
FAVORİ
3506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH) ve Gıdalarda Önemi - Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) and Their Importance in Foods
Yazarlar:
Pelin Günç Ergönül
, Deniz Kaya
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6205
1
FAVORİ
6205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
A Review on Encapsulation of Oils
Yazarlar:
Zeynep Aksoylu Özbek
,
Pelin Günç Ergönül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbayarfbe.313358
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3506
5
ATIF
0
FAVORİ
3506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat