Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Polat
Dr. Öğr. Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
8
7
Yayın
1
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat Mühendisliği
Kurutma Teknolojileri
Biyosistem
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Kesikli ve sürekli kızılötesi kurutma yöntemiyle mangonun kurutulması
Yazarlar:
Ahmet Polat
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1652503
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
109
0
FAVORİ
109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kurutma yöntemleriyle kurutulan nektarin dilimlerinin kuruma davranışı ve kalite değerlendirmesi
Yazarlar:
Ahmet Polat
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1695251
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
61
0
FAVORİ
61
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Kurutma Metodolojilerinin Beyaz Nektarin Püresi Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Onur Taşkın
,
Tülin Tuanna Türkoğlu
,
Ahmet Turan Özsoy
,
Ahmet Polat
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.1567238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
Yazarlar:
Ahmet Polat
,
Onur Taşkın
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.595857
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1315
0
FAVORİ
1315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem İçeriği Parametrelerinin Modellenmesi
Yazarlar:
Ferhat Kurtulmuş
,
Ahmet Polat
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.733166
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
Yazarlar:
Ahmet Polat
,
Ferhat Kurtulmuş
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mathematical Modeling of Ultrasound Pretreated Carrot Slices
Yazarlar:
Ahmet Polat
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Biological and Environmental Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46
0
FAVORİ
46
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Biological and Environmental Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Journal of Biological and Environmental Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Biological and Environmental Sciences
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
Yazarlar:
Ahmet Polat
,
Onur Taşkın
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.595857
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1315
2
ATIF
0
FAVORİ
1315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem İçeriği Parametrelerinin Modellenmesi
Yazarlar:
Ferhat Kurtulmuş
,
Ahmet Polat
,
Nazmi İzli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.733166
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
6
ATIF
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat