Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Samuray Hakan Bulut
Arş. Gör.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
9
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
0000-0001-8368-1769
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Disiplinlerarası Sanat
Otel İşletmeciliği
Gastronomi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.526912
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
ATIF
2
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.632850
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
ATIF
2
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.563492
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2623
1
ATIF
2
FAVORİ
2623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Yayınlarda Görsellik ve Gastro-Sanat Üzerine
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4143
0
ATIF
1
FAVORİ
4143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Online Journal of Music Sciences
DOI: 10.31811/ojomus.517572
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
0
ATIF
1
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMI EVRENINDE CODEX SERAPHINIANUS: SEMIYOTIK BIR İNCELEME
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.910479
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
914
1
FAVORİ
914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir?
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1263
0
FAVORİ
1263
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.632850
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Yayınlarda Görsellik ve Gastro-Sanat Üzerine
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4143
1
FAVORİ
4143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.563492
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2623
2
FAVORİ
2623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.526912
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
2
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Online Journal of Music Sciences
DOI: 10.31811/ojomus.517572
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
1
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Fine Arts
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1568
1
FAVORİ
1568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
The Journal of Social Science
DOI: 10.30520/tjsosci.526373
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1812
1
FAVORİ
1812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi
Fine Arts
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
Online Journal of Music Sciences
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
The Journal of Social Science
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
GASTRONOMI EVRENINDE CODEX SERAPHINIANUS: SEMIYOTIK BIR İNCELEME
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.910479
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
914
1
ATIF
1
FAVORİ
914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.632850
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
ATIF
2
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
Yazarlar:
Samuray Hakan Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.563492
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2623
1
ATIF
2
FAVORİ
2623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat