Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sıla Barut Gök
Doç.
TEKIRDAG NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
8
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
TEKIRDAG NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayınlar
Farklı Hasat Zamanlarının Bazı Mikroyeşilliklerin Fenolik İçerik ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
,
Fatma Özdüven
,
Funda Eryılmaz Açıkgöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1216114
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
689
0
FAVORİ
689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEAN GİRDABI AKIŞINA DAYALI REAKTÖR TASARIMI İLE UV-C UYGULAMASININ PORTAKAL SUYUNUN MİKROBİYAL YÜKÜ VE BİYOAKTİF BİLEŞENLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21042
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
550
0
FAVORİ
550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silybum marianum L. TOHUMLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU İLE TOHUM YAĞI VE SİLYMARİN EKSTRAKTININ ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
,
Elif Ceren Pehlivan
,
Mine Aydın
,
Yasemin Erdoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
756
0
FAVORİ
756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Gıda
Journal of Nuclear Sciences
Lapseki Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Araştırmalar Dergisi
Sosyal Bilimler Metinleri
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yenilikçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri
Yayınlar
DEAN GİRDABI AKIŞINA DAYALI REAKTÖR TASARIMI İLE UV-C UYGULAMASININ PORTAKAL SUYUNUN MİKROBİYAL YÜKÜ VE BİYOAKTİF BİLEŞENLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21042
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
550
2
ATIF
0
FAVORİ
550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silybum marianum L. TOHUMLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU İLE TOHUM YAĞI VE SİLYMARİN EKSTRAKTININ ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
,
Elif Ceren Pehlivan
,
Mine Aydın
,
Yasemin Erdoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20106
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
756
3
ATIF
0
FAVORİ
756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat