Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasemin Erdoğdu
Dr. Öğr. Üyesi
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
2
Yayın
16
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0001-8393-3444
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Agronomi
Endüstri Bitkileri
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayınlar
Silybum marianum L. TOHUMLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU İLE TOHUM YAĞI VE SİLYMARİN EKSTRAKTININ ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
,
Elif Ceren Pehlivan
,
Mine Aydın
,
Yasemin Erdoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Azotlu Gübre Dozlarının Kişniş Çeşitlerinde Tohum Verimi ve Bazı Agronomik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yasemin Erdoğdu
,
Enver Esendal
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1069
0
FAVORİ
1069
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Eurasian Journal of Agricultural Research
Journal of Agricultural Sciences
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Turkish Journal Of Field Crops
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Silybum marianum L. TOHUMLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU İLE TOHUM YAĞI VE SİLYMARİN EKSTRAKTININ ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ
Yazarlar:
Sıla Barut Gök
,
Elif Ceren Pehlivan
,
Mine Aydın
,
Yasemin Erdoğdu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20106
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
3
ATIF
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat