Omca Demirkol profil resmi
Omca Demirkol Prof. Dr. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
9 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

FONKSİYONEL KAKAO VE KAKAO ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Omca Demirkol , Gamze Gül Yiğit, İnci Cerit
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18045
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8979

0

1

8979

Yayınlar

FONKSİYONEL KAKAO VE KAKAO ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Omca Demirkol , Gamze Gül Yiğit, İnci Cerit
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18045
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8979

1

8979

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

961