Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Senem Tüfekçi
Öğretim Görevlisi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Gıdaların Kurutulmasında Ultrases Kullanımı
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2382
0
ATIF
1
FAVORİ
2382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrases Ön İşleminin Elma Dilimlerinin Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristikleri ile Mikroyapısına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.698826
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7380
0
FAVORİ
7380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Kurutulmasında Ultrases Kullanımı
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2382
1
FAVORİ
2382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Ultrases Ön İşleminin Elma Dilimlerinin Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristikleri ile Mikroyapısına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.698826
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
1
ATIF
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat