Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Senem Tüfekçi
Öğretim Görevlisi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri (Diğer)
Gıda Bilimleri
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Gıdaların Kurutulmasında Ultrases Kullanımı
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2588
0
ATIF
1
FAVORİ
2588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7941
0
ATIF
1
FAVORİ
7941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrases Ön İşleminin Elma Dilimlerinin Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristikleri ile Mikroyapısına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.698826
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
964
0
FAVORİ
964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7941
1
FAVORİ
7941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdaların Kurutulmasında Ultrases Kullanımı
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2588
1
FAVORİ
2588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
AgriTR Science
Gıda
Yayınlar
Ultrases Ön İşleminin Elma Dilimlerinin Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristikleri ile Mikroyapısına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Senem Tüfekçi
,
Sami Gökhan Özkal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.698826
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
964
2
ATIF
0
FAVORİ
964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI