Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
H. Betül Kaplan Yeler
Dr. Öğr. Üyesi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayın
1
Hakemlik
12
TR Dizin Atıf
6
1
Yayın
12
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6955-3776
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Popüler Yayınları
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7941
0
ATIF
1
FAVORİ
7941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7941
1
FAVORİ
7941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Current Perspectives on Medicinal and Aromatic Plants
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.