Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
H. Betül Kaplan Yeler
Dr. Öğr. Üyesi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayın
1
Hakemlik
8
TR Dizin Atıf
6
1
Yayın
8
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-6955-3776
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ezgi Özgören
,
Hatice Betül Yeler
,
Senem Tüfekçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7449
0
FAVORİ
7449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Current Perspectives on Medicinal and Aromatic Plants
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat