Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tolga Kahraman
Prof. Dr.
Istanbul üniversitesi Veteriner fakültesi besin hijyeni ve teknolojisi anabilim dali
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
10
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-4877-6951
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Kurum
Istanbul üniversitesi Veteriner fakültesi besin hijyeni ve teknolojisi anabilim dali
Yayınlar
Effects of Short-Term Transportation and Lairage Time on Meat Quality, CAST, CAPN1, CAPN3, HSPA1A Gene Expression Levels and Myofibrillary Structure of M. longissimus dorsi of Kıvırcık Breed Sheep
Yazarlar:
Nüket Bilgen
,
Ahmet Ceylan
,
Funda Yılmaz Eker
,
Esra Akkaya
,
İsmail Harem
,
Bengi Cınar Kul
,
Enver Barış Bingöl
,
Feraye Esen Gürsel
,
Atila Ateş
,
Doğukan Özen
,
Ömer Çetin
,
Alev Gürol Bayraktaroğlu
,
Tolga Kahraman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1061335
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1409
0
FAVORİ
1409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Gıda Güvenliği Bilinç Düzeyleri: Almanya, Macaristan ve Türkiye Karşılaştırması
Yazarlar:
Merve Atınç
,
Tolga Kahraman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
889
0
FAVORİ
889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda İşletmelerinde Biyofilm Sorunu ve Gümüş Nanopartikül Uygulamaları
Yazarlar:
Nuray Gürlük
,
Ahmet Koluman
,
Tolga Kahraman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1080
0
FAVORİ
1080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Tüketime Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fulya Karademir
,
Tolga Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.958598
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevalence and Antibiotic Resistance of Salmonella Spp., E. Coli O157, and L. Monocytogenes in Meat and Dairy Products
Yazarlar:
Can Atabey
,
Tolga Kahraman
,
Ahmet Koluman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Animal Health Production and Hygiene
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
609
0
FAVORİ
609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DAĞLIÇ IRKI KOYUNLARA UYGULANAN ELEKTRIKLE BAYILTMA İŞLEMİNİN ET KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tolga Kahraman
, Bülent Nazlı, Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2012 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ELEKTRIK STiMULASYONUNUN ET KALiTESI UZERINE ETKiLERi
Yazarlar:
Tolga Kahraman
, Bülent Nazlı, Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2012 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1356
0
FAVORİ
1356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurbanlık Hayvan Seçimi, Kesim ve Hijyeni
Yazarlar:
Ömer Çetin
, Emek Dümen,
Tolga Kahraman
, Enver Bingöl, Serkan Büyükünal
Yayın Bilgisi: 2011 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
0
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Organik Asitlerle Yapılan Marinasyon İşleminin Sığır Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tolga Kahraman
, Alev Bayraktaroğlu, Ghassan Issa, Filiz Aksu
Yayın Bilgisi: 2010 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1069
0
FAVORİ
1069
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevalence of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Escherichia coli O157:H7 in Raw Milk
Yazarlar: Ghassan Issa,
Tolga Kahraman
,
Beren Kahraman
Yayın Bilgisi: 2010 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Animal Health Production and Hygiene
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Kurul Üyeliği
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
İstanbul’da Tüketime Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fulya Karademir
,
Tolga Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.958598
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
1
ATIF
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat