Yasin Tuncer profil resmi
Yasin Tuncer Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 21
8 Yayın
4 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

0

568

0

894

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 524

0

524

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1768

0

1768

0

811

0

918

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

637

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 524

1

0

524

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1768

2

0

1768

PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasin Tuncer , Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 918

3

0

918

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.