Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasin Tuncer
Prof. Dr.
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın
8
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
27
8
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
27
TR Dizin Atıf
0000-0002-2075-5027
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayınlar
FARKLI KÜLTÜR BESİYERİ, BAŞLANGIÇ PH’SI, İNKÜBASYON SICAKLIĞI VE KARBON KARNAKLARININ ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30’UN GELİŞİMİ VE BAKTERİYOSİN ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Selma Küçükçiftci
,
Burak Geniş
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TULUM PEYNİRİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN VE DİRENÇ GENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Süheyla Demirsıkan
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.918230
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİLİÇ ETİNDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİT DİRENÇLİ ENTEROKOKLARIN ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meltem Yalçın
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
0
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Çilem Kısa,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1067
0
FAVORİ
1067
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yazarlar:
Burak Geniş
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1933
0
FAVORİ
1933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN MUNDTİSİN KS ÜRETİCİSİ ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 SUŞUNUN TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRMESİ
Yazarlar:
Melike Kasap
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
912
0
FAVORİ
912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Yasin Tuncer
, Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
997
0
FAVORİ
997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Gıda
Hittite Journal of Science and Engineering
Yayınlar
TULUM PEYNİRİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN VE DİRENÇ GENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Süheyla Demirsıkan
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.918230
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
1
ATIF
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
622
2
ATIF
0
FAVORİ
622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yazarlar:
Burak Geniş
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1933
3
ATIF
0
FAVORİ
1933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Yasin Tuncer
, Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
997
3
ATIF
0
FAVORİ
997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat