Yasin TUNCER Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 18
7 Yayın
3 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

0

FAVORİ

370

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

644

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba ALTINKAYNAK, Yasin TUNCER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 397

0

FAVORİ

397

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1233

0

FAVORİ

1233

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

629

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

761

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba ALTINKAYNAK, Yasin TUNCER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 397

1

ATIF

0

FAVORİ

397

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasin TUNCER , Degnide Ephrem ADIFON
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 761

2

ATIF

0

FAVORİ

761

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.