Yasin Tuncer profil resmi
Yasin Tuncer Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 27
8 Yayın
5 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Biyoteknolojisi Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

0

699

0

1067

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 622

0

622

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1933

0

1933

0

912

0

997

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

790

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 622

2

0

622

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1933

3

0

1933

PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasin Tuncer , Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 997

3

0

997

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.