Yasin Tuncer profil resmi
Yasin Tuncer Prof. Dr. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 18
7 Yayın
3 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

0

423

0

713

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

0

420

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

0

1403

0

664

0

801

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak, Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

1

0

420

PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1403

1

0

1403

PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasin Tuncer , Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 801

2

0

801

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.