Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yasin Tuncer
Yasin Tuncer
Prof. Dr.
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
1
7
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-2075-5027
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
Yayınlar
TULUM PEYNİRİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN VE DİRENÇ GENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Süheyla Demirsıkan
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.918230
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
0
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİLİÇ ETİNDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİT DİRENÇLİ ENTEROKOKLARIN ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Meltem Yalçın
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
459
0
FAVORİ
459
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KANATLI ETLERİNDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS YAYGINLIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇ PROFİLLERİNİN, ANTİBİYOTİK DİRENÇ VE ENTEROTOKSİN GENLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Çilem Kısa,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
764
0
FAVORİ
764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
441
0
FAVORİ
441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yazarlar:
Burak Geniş
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1524
0
FAVORİ
1524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN MUNDTİSİN KS ÜRETİCİSİ ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 SUŞUNUN TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRMESİ
Yazarlar:
Melike Kasap
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
703
0
FAVORİ
703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Yasin Tuncer
, Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
828
0
FAVORİ
828
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
FERMENTE SUCUKTAN İZOLE EDİLEN ANTİLİSTERİAL ENTEROCOCCUS MUNDTII YB6.30 TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Tuba Altınkaynak,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20081
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
441
1
ATIF
0
FAVORİ
441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK KÜLTÜRLERİN MİKROENKAPSÜLASYONUNDA KULLANILAN FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ VE YÖNTEMLER
Yazarlar:
Burak Geniş
,
Yasin Tuncer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19087
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1524
1
ATIF
0
FAVORİ
1524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİRDEN İZOLE EDİLEN YÜKSEK SEVİYEDE AMİNOGLİKOZİD DİRENÇLİ ENTEROKOKLARDA VİRÜLENS FAKTÖRLERİN FENOTİPİK VE GENOTİPİK YÖNTEMLER İLE ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Yasin Tuncer
, Degnide Ephrem Adıfon
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19075
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
828
2
ATIF
0
FAVORİ
828
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat