Gülen Turp profil resmi
Gülen Turp Doç. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
4 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE TUZUN FONKSİYONLARI, TUZ AZALTILMASI AMACIYLA KULLANILAN İKAME KATKILAR ve ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21091
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1379

0

1379

Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10322

0

10322

Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar: Gülen Turp , Çisem Sucu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 34787

0

34787

Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar: Gülen Turp , Hatice Kazan, Hülya Ünübol
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2921

0

2921

Yayınlar

Tıbbi ve Yenilebilir Mantarlar & Et Ürünlerinde Kullanımı
DOI: 10.29133/yyutbd.397683
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10322

4

0

10322

Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımına Potansiyel Alternatif Yöntemler
Yazarlar: Gülen Turp , Çisem Sucu
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 34787

4

0

34787

Sosis Üretiminde Doğal Renk Maddesi ve Antioksidan Olarak Kırmızı Pancar Tozu Kullanımı
Yazarlar: Gülen Turp , Hatice Kazan, Hülya Ünübol
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2921

4

0

2921

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.