About
About
Trends
DOI Service
Subjects
Journals
Publishers
All
University
Government
Association
Foundation
Trade Association
Person
Union
Company
Researchers
Journal Wizard
Help
Announcements
Developments
Roadmap
English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
Alper Işın
Assoc. Prof. Dr.
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Publication
2
Review
28
CrossRef Cited
20
TR Dizin Cited
57
2
Publication
28
Review
20
CrossRef Cited
57
TR Dizin Cited
0000-0003-2232-0606
Follow
Following
Edit My Profile
Followers
Following
Summary
Publications
Peer Review
Cited
Research Fields
Tourism
Gastronomy Tourism
Institution
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
Popular Publications
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Authors:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Published: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
CITED
15
FAVORITE
2
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5457
15
CITED
2
FAVORITE
5457
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Published: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
CITED
5
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1387
5
CITED
1
FAVORITE
1387
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Publications
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Published: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1387
1
FAVORITE
1387
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Authors:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Published: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
FAVORITE
2
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5457
2
FAVORITE
5457
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Articles published in
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Reviews
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
International Journal of Contemporary Tourism Research
Journal of Gazi Faculty of Education
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
The Journal of Social Sciences Research
Tourism Academic Journal
Tourism and Recreation
Publications
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Authors:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Published: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
CITED
5
FAVORITE
1
TOTAL DOWNLOAD COUNT
1387
5
CITED
1
FAVORITE
1387
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Authors:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Published: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
CITED
15
FAVORITE
2
TOTAL DOWNLOAD COUNT
5457
15
CITED
2
FAVORITE
5457
TOTAL DOWNLOAD COUNT