Ali GÜNLÜ Prof. MUGLA SITKI KOCMAN UNIV
Yayın 2 Atıf 0 Hakemlik 17
2 Yayın
0 Atıf
17 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Beslenme ve Diyetetik Su Ürünleri

Kurum

MUGLA SITKI KOCMAN UNIV

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ
USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.