Ali Günlü profil resmi
Ali Günlü Prof. MUGLA SITKI KOCMAN UNIV
Yayın 3 Hakemlik 16
3 Yayın
16 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

MUGLA SITKI KOCMAN UNIV

Yayınlar

0

958

Kültür Deniz Balıkları İşleme Artıklarından Elde Edilen Balık Yağı ve Silajının Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Fatma Yamuç, Ali Günlü
Yayın Bilgisi: 2021 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.891590
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

0

1643

USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5225

0

5225

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.