Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aydın Altop
Doç. Dr.
Ondokuz mayis universitesi ziraat fakültesi zootekni bölümü
Yayın
6
Hakemlik
9
6
Yayın
9
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
Ondokuz mayis universitesi ziraat fakültesi zootekni bölümü
Yayınlar
Buğday Kepeğinin Aspergillus niger Suşları ile Katı Faz Fermantasyonu: Besin Madde Kompozisyonu ve In vitro Sindirilebilirliği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Şevket Özlü
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1314081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
224
0
FAVORİ
224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger Improves the Nutritional Composition of Apple Pomace by Solid-State Fermentation
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1301751
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
234
0
FAVORİ
234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Susam tohumunun besin madde kompozisyonunun dört Aspergillus niger suşları kullanılarak gerçekleştirilen katı kültür fermantasyonu ile zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1174143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacillus subtilis ve Aspergillus niger’in nar (Punica granatum L.) çekirdeğinin besin madde kompozisyonu ve sindirilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar:
Emrah Güngör
,
Aydın Altop
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.600272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger and Bacillus subtilis Change the Nutritional Composition of Sweet Cherry Kernel (Prunus avium L.)
Yazarlar:
Aydin Altop
,
Emrah Gungor
,
Guray Erener
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
426
0
FAVORİ
426
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger may improve nutritional quality of grape seed and its usability in animal nutrition through solid-state fermentation
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Advanced Researches and Engineering Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1115
0
FAVORİ
1115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
International Advanced Researches and Engineering Journal
Editörlük
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Applied Biological Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat