Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Güray Erener
Prof. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSITESİ ZİRAAT FAKULTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
Yayın
7
Hakemlik
21
TR Dizin Atıf
58
7
Yayın
21
Hakemlik
58
TR Dizin Atıf
0000-0002-8025-2560
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Hayvan Besleme
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSITESİ ZİRAAT FAKULTESİ ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Buğday Kepeğinin Aspergillus niger Suşları ile Katı Faz Fermantasyonu: Besin Madde Kompozisyonu ve In vitro Sindirilebilirliği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Şevket Özlü
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1314081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
195
0
FAVORİ
195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger Improves the Nutritional Composition of Apple Pomace by Solid-State Fermentation
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1301751
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
0
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Susam tohumunun besin madde kompozisyonunun dört Aspergillus niger suşları kullanılarak gerçekleştirilen katı kültür fermantasyonu ile zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1174143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
349
0
FAVORİ
349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl Bazlı Fermente Fonksiyonel Gıda Katkısı İlavesinin Bıldırcınların Büyüme, Sekal Mikroflora ve Duodenum Histolojisine Etkileri (Coturnix coturnix Japonica)
Yazarlar:
İsa Coşkun
,
Hüseyin Çayan
,
Kübra Sacıcan
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.804173
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
512
0
FAVORİ
512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacillus subtilis ve Aspergillus niger’in nar (Punica granatum L.) çekirdeğinin besin madde kompozisyonu ve sindirilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar:
Emrah Güngör
,
Aydın Altop
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.600272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
645
0
FAVORİ
645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger and Bacillus subtilis Change the Nutritional Composition of Sweet Cherry Kernel (Prunus avium L.)
Yazarlar:
Aydin Altop
,
Emrah Gungor
,
Guray Erener
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
416
0
FAVORİ
416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspergillus niger may improve nutritional quality of grape seed and its usability in animal nutrition through solid-state fermentation
Yazarlar:
Aydın Altop
,
Emrah Güngör
,
Güray Erener
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Advanced Researches and Engineering Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1098
0
FAVORİ
1098
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
International Advanced Researches and Engineering Journal
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
Kurul Üyeliği
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
Hayvansal Üretim
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat