Artun Yıbar profil resmi
Artun Yıbar Doç. Dr. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 3
3 Yayın
8 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Sağlık Bilimleri Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Veteriner Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Türkiye

Kurum

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

ÇİĞ SÜT ve PASTÖRİZE SÜT TÜKETİMİNİN HALK SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8097

0

8097

D VİTAMİNİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YOĞURDUN BESİN DEĞERİ VE METABOLİK ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18011
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4215

0

4215

Gıda Değeri Olan Hayvanlarda Antibiyotik Kullanımı ve Muhtemel Kalıntı Riski
Yazarlar: Aytun Yıbar , Ece Soyutemiz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12420

0

12420

Yayınlar

D VİTAMİNİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YOĞURDUN BESİN DEĞERİ VE METABOLİK ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18011
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4215

3

0

4215

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.