Artun YIBAR Doç. Dr. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
4 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Sağlık Bilimleri Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Veteriner Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

ÇİĞ SÜT ve PASTÖRİZE SÜT TÜKETİMİNİN HALK SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19021
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6743

0

ATIF

0

FAVORİ

6743

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
D VİTAMİNİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YOĞURDUN BESİN DEĞERİ VE METABOLİK ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18011
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3851

2

ATIF

0

FAVORİ

3851

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Değeri Olan Hayvanlarda Antibiyotik Kullanımı ve Muhtemel Kalıntı Riski
Yazarlar: Aytun YIBAR , Ece SOYUTEMİZ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10457

0

ATIF

0

FAVORİ

10457

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.