Bülent EKİZ Prof. Dr. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA
Yayın 21 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1
21 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Veteriner Bilimleri

Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA

Yayınlar

0

FAVORİ

162

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

331

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

278

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Intensification in animal production and it’s effect on animal welfare
Yazarlar: Hülya YALÇINTAN , Pembe Dilara AKIN, Bülent EKİZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 167

0

FAVORİ

167

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of Diet Type on Oral Health of Dogs
Yazarlar: Neşe KOCABAĞLI , Dina BEDİK, Bülent EKİZ
DOI: 10.30782/jrvm.590273
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 952

0

FAVORİ

952

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

678

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Saanen oğlaklarda büyütme tipi ve kesim yaşının bazı karkas kalitesi özellikleri üzerine etkileri
Yazarlar: Hülya YALÇINTAN , Nurşen DOĞAN, Pembe Dilara Akın, Bülent Ekiz , Ömür Koçak , Alper Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.342375
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

0

FAVORİ

818

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

822

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

793

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

472

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Devekuşlarında Çeşitli Faktörlerin Deri Kalitesi ve Randımanı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Feramis ÇİFTÇİ, Hıdır DEMİR, Bülent EKİZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

0

FAVORİ

518

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

636

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Saanen oğlaklarda büyütme tipi ve kesim yaşının bazı karkas kalitesi özellikleri üzerine etkileri
Yazarlar: Hülya YALÇINTAN , Nurşen DOĞAN, Pembe Dilara Akın, Bülent Ekiz , Ömür Koçak , Alper Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.342375
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

1

ATIF

0

FAVORİ

818

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.